onsdag den 29. juni 2011

længe væk.

ak ja, jeg har været længe væk.... dog har jeg stadig læst med hos jer andre, og kommenteret lidt her og der, men ligefrem at skulle skrive et indlæg på min egen blog har jeg ikke lige kunnet overskue....
måske fordi jeg oplevede at der var et par læsere som forsvandt efter mit sidste indlæg og måske fordi det gjorde mere ondt på mig end jeg lige havde regnet med, måske fordi der i virkeligheden ikke har været det store at blogge om fra min side.
nå men altså, der er nyt i sagen om anjas hjerne som ikke fungere, jeg har højest sansynligt borderline, får endeligt svar i løbet af den næste uge.
og hvordan har jeg så taget sådan en besked? tjo jeg troede jo egentlig at jeg ville være ret så cool omkring det, da jeg allerede havde en mistanke om a jeg kunne have borderline, men da jeg så fik afvide at det er "min" diagnose, blev jeg lidt underlig til modes.
det var sådan lidt ligesom om jeg fik et spark i hovedet, samtidig med jeg blev lettet, blev jeg også møg bekymret, for hvad skal der så ske nu??
du skal ikke regne med at kunne varetage et job for du er færdig behandlet og så er der lige op til et års ventetid på behandlingen..... fedt ikke, for hvordan ...... skal vi så lige få det til at løbe rundt?? skal jeg forlænges i min sygemelding??? kan vi blive boende hvor vi bor??? og så videre og så videre.......
takkker dem som læste med så langt her..... og vil prøve ikke at skrive mere om min dumme hjerne de næse par dage.

fredag den 3. juni 2011

udredning!

ja så er jeg blevet sygemeldt igen.... det gik skq ikke det der med at søge jobs og prøve at være normal.
min læge mistænker at jeg har borderline, eller en anden brist (som hun sagde) og derfor skal jeg sendes videre til udredning.
på den ene side syntes jeg det er super at der nu sker noget, at jeg måske får svar på hvorfor jeg er som jeg er, men på den anden side syntes jeg det er en tand for tamt at jeg har skulle gennem jeg ved ikke hvor mange sagsbehandlere, som ikke havde styr på en skid, samt gå hjemme i over 1 år uden at få noget konstruktivt hjælp.

jeg ved ski ikke helt hvad det er jeg vil, måske bare have luft for mine frustrationer, det faktum at jeg har "spildt" et helt år på at gå hjemme og blive mere indelukket, træt, ked, sur, frustreret, og forvirret end jeg var i forvejen.
det er blevet så hammer svært for mig at komme udenfor en dør, at møde nye mennesker, at føle jeg bliver lidt for den jeg er.... jeg kommer så tit til at snakke helt vildt meget eller også så går jeg i et med væggen, der er ikke nogen mellemvej.

havde jeg ikke selv gennem mette b´s blog læst et indlæg om borderline, havde jeg måske aldrig fået spurgt min læge om jeg måske har det, og derved fundet ud af hun faktisk har en mistanke om det samme.
"tabuer" skal åbenbart brydes her i den store verden , for fagfolkene går da frygtelig stille med dørene.

tak mette for dit store arbejde med at skrive om tabuerne, igen igen og igen
knus til jer alle og go fredag